Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje upoznaješ djevojke, pretpostavljam da sam jedini koji ne može to naćiJarani, sinoć u Slogi upozno jednu curu iz Britanije. Fina raja, kulturna, a jebe se pravo, znači svaka čast. Završili smo na romantičnoj večeri, a i cijeli dan poslije bio s njom, baš poseban doživljaj. Rek’o hajd nek ostane uspomena, dao sam joj 200 KM. Sad kontam, jesam li joj puno dao il’ je to standard?
Vidim da nije samo sa mnom, traži mušterije redovno, pa ako ko hoće da proba ili treba broj, nek mi se javi u privatne.![]()
glavonja napravi profil bez ovo bmw buahahahahahhahhhJarani, sinoć u Slogi upozno jednu curu iz Britanije. Fina raja, kulturna, a jebe se pravo, znači svaka čast. Završili smo na romantičnoj večeri, a i cijeli dan poslije bio s njom, baš poseban doživljaj. Rek’o hajd nek ostane uspomena, dao sam joj 200 KM. Sad kontam, jesam li joj puno dao il’ je to standard?
Vidim da nije samo sa mnom, traži mušterije redovno, pa ako ko hoće da proba ili treba broj, nek mi se javi u privatne.![]()
ja bi se odrekao 1500 cisto d aznas na cemu si da za godinu ne bude skuplje ili ne dao bog dzenazeVezano za Brazilku i pucanje kondoma
Isao sam na Klikniku za infektivne.
Kao ne ukljucuju terapiju HiV, jer je skupa oko 1500 KM (ono PeP terapija). Testiranje za 2 mjeseca.
Kazu manja je sansa ako nije bilo anala
pa jel mora neko imat iskustva, odes i javis i nama kak je bilo..Neka nova u Brckom. +38765691486
Ne trazi bonove. Neko iskustva? Salje na wa slike tijela, cak i lica. 100EUR/sat
Izgleda kao na slikama što šalje, visoka mrsavija, čista je, po meni osrednja, srbijanka je.Neka nova u Brckom. +38765691486
Ne trazi bonove. Neko iskustva? Salje na wa slike tijela, cak i lica. 100EUR/sat
Sta je bilo kad te mama probudila?Jarani, sinoć u Slogi upozno jednu curu iz Britanije. Fina raja, kulturna, a jebe se pravo, znači svaka čast. Završili smo na romantičnoj večeri, a i cijeli dan poslije bio s njom, baš poseban doživljaj. Rek’o hajd nek ostane uspomena, dao sam joj 200 KM. Sad kontam, jesam li joj puno dao il’ je to standard?
Ovo je kladionicar,provjereno. Hoce kliker bonJarani, sinoć u Slogi upozno jednu curu iz Britanije. Fina raja, kulturna, a jebe se pravo, znači svaka čast. Završili smo na romantičnoj večeri, a i cijeli dan poslije bio s njom, baš poseban doživljaj. Rek’o hajd nek ostane uspomena, dao sam joj 200 KM. Sad kontam, jesam li joj puno dao il’ je to standard?
Ja sad gledao nema nijedna s tim imenom na ege u Tuzli hahahaSamo da upozorim za Catalina sa EGE iz Tuzle da je fake. Kada sam stigao na lokaciju poslala mi je kao neki link i tu unaprijed da uplatim neki dio novca tako da znate. evo br: +573126659936
Obrisala al eto ja sam ostavio broj opet da znate ne gubite vrijemeJa sad gledao nema nijedna s tim imenom na ege u Tuzli hahaha
Hvala u svakom slučaju ali to već znamo hahaha u Tuzli je gotovo svaka takva traži uplate unaprijedObrisala al eto ja sam ostavio broj opet da znate ne gubite vrijeme
Pa ne znam ja prvi put da naletim a imao sam iskustva nekih raznih.Hvala u svakom slučaju ali to već znamo hahaha u Tuzli je gotovo svaka takva traži uplate unaprijed
Ne traze bas svake pitaj redomHvala u svakom slučaju ali to već znamo hahaha u Tuzli je gotovo svaka takva traži uplate unaprijed
Koja god trazi stavi ovde da znaju ljudiDa ali najgore sto tek kada dodjes na adresu onda trazi jbg
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|