Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio netko kod nje?
![]()
Sexy🔥 Indian Student Live♥️ Or Online💋
I am a delightful companion, open-minded, detail-oriented, unrestrained, and willing to explore fantasies. I provide…www.oglasnik.hr
Djeluje mi kao laznjak jer nije skrila lice.![]()
Ljepotica!
Mlada, plava, nestašna zaigrana Lea 22 godine pruža lijepe trenutke u SVOM PROSTORU situiranoj gospodi. MOLIM ZOVITE…www.oglasnik.hr
anybody?
Ocito cita forum i brzo reagira jer je sad prekrivenoDjeluje mi kao laznjak jer nije skrila lice.
Mislim u smislu da se lice uopce ne vidi na fotografijama kao kod legitimnih oglasa tipa slatka tajna, Zoe, zgodna plavusa I slicni oglasi, a ne gdje je lice prekriveno smajlicem.Ocito cita forum i brzo reagira jer je sad prekriveno
Aha, ma slike sigurno nisu njene, jer su iza i britanske uticnice pitanje je jel kompletna prevara ili samo slike prevaraMislim u smislu da se lice uopce ne vidi na fotografijama kao kod legitimnih oglasa tipa slatka tajna, Zoe, zgodna plavusa I slicni oglasi, a ne gdje je lice prekriveno smajlicem.
Prevara.Kad dođete traži sliku di ste a kad pošaljete onda traži da uplatite akontaciju za sobu.I da, kaže prek poruka da je u hotelu internacional, 80e pola sata/ 150e 1h
Ne gubite vrijeme. Prevara.napiši recenziju ako odeš
100 € šta si je ta umislila?Vidim da se Aleksandra vratila - https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/njezna-i-mazna-oglas-4832827
Bio tko?
Jučer zovem, ili je zauzeto ili se ne javlja.
Jel bi iko kod ove u zadnje vrijeme https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/cao-oglas-6540874 ? Kakva je? Ima recenzija o njoj da je dobra ali je od prije par godina pa me zanima da li ima neko novije informacije jel se ista promjenilo i jel dalje dobra
Imas vec puno recenzija. Cura sa slika, zgodna. Čistunaka, nesmijas dirati nista kad operes ruke![]()
Vrhunsko opuštanje Mia 26 (Moj ili Vas prostor)
Vrhunsko opuštanje i druženje kod plave atraktivne djevojke uz strogo zajamčenu diskreciju i obostrano zadovoljstvo,…www.oglasnik.hr
Bio tko?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |