BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Narode moj dobri definitivno sam riješio da izađem iz ovog sporta, pa cu da brišem ovdje nalog i brojeve svih dama koje imam. Ali prije nego što se odjavim moram da ukratko da napišem spisak dama kod kojih sam odlazio za ove skoro tri godin... Razlog zašto se povlačim iz ovog sporta je taj što sam zaključio da djevojeke za koje ja imam novac uglavnom nisu baš neki nivo, ustvari, daleko su ispod nivoa moje stalne partnerke pa ne vidim svrhu više posjećivati iste, probavo sam što sam htio i što su dozvolile :-). Te djevojeke su ili gojazne, ili ne vode računa o sebi, ili imaju neki problem sa glavom, neke su ispodprosječnog izgleda ali da ne dužim, ukusi su različiti. Neke brutalne ribe se i ne oglašavaju na ovim platformama i one su za mene preskupe. Naravno, kada sam podvukao crtu koliko sam im novca dao rekao sam sebi šta mi ovo treba, možda bolje da sma bio sa 2-3 te "elitne" ali jbg sad. A bio sam sa: Elma Karić - plavuša sa Otoke, Brazilka Yuli - nekad dolazila u Sarajevo, Snježa iz Banja Luke, Minie-Lukavica, Dora - debela Banja Luka ili Brčko ordinira, mada kažu da ima dvije i da je jedna mršavija, Ana Crnaka i Sofija - prva trojka, Marina-maserka kod Hifa pumpe, Sonja masaža Lukavica, Ella magični dodir mršava iz Sarajevo, Kaća maserka Čelinac-Vrbanja, Masažni studio Arcadia Novi Sad-kod Marine maserke...vjerovatno sam neku i propustio. Uglavnom, za mene od svih djevojaka najljepša je Sofija, stvarno prilijepa djevoka. Najbolja u krevetu je Snježa definitivno, cura se daje 120%. Izbjegavao bih definitivno Ellu-magični dodir jer djevojka nije u redu, i ovu Doru jer je bolesno debela. Sve ostalo je stvar ukusa i ko šta traži i za koliko novca.
Pozdrav i čuvajte se.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh