SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Istina da u zadnje vrime ne pišem toliko recenzija, ali ovo ću napisat da nekima pomognem.
Uglavnom, dogovor s agencijom. S ovom curom sam bio prije 3-4 godine i ostala mi je u jako dobrom sjećanju. Dolazim na adresu, kad vrata otvara druga cura. I apartmanu dvi sestre, nelošeg izgleda, ali odlazim razočaran jer nije bila ona koju sam htio. Sad mi je žao šta nisam ponudio trojac s dvi sestre...

Evo nakon dužeg vremena neaktivnosti danas nisam mogao odoliti za ovaj bombon da ne kušam. Cura sa slika dogovara se sa njom direktno sve brzo i jednostavno. Faca i tijelo super. Reka sam joj da liči na Evu Mendes a ona da joj to svi govore. Akcija korektna maženje, ljubljenje pa akcija. Aktivna dosta za razliku od većine. Uglavnom svaka preporuka

Evo nakon dužeg vremena neaktivnosti danas nisam mogao odoliti za ovaj bombon da ne kušam. Cura sa slika dogovara se sa njom direktno sve brzo i jednostavno. Faca i tijelo super. Reka sam joj da liči na Evu Mendes a ona da joj to svi govore. Akcija korektna maženje, ljubljenje pa akcija. Aktivna dosta za razliku od većine. Uglavnom svaka
Jeje teška Eva 🫶😀
Jel ti to mene zajebaješ Mertojak???

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh