Ajde da napisem i ja neko iskustvo.
Seksi Mina te poziva na opusteno druzenje u svom smestaju
seksi-adresar.co
Ima vise oglasa, u sustini slike su iste ili slicne. Nalazi se u NS, mada vidim i u BG da stavlja oglase. Dobro izgleda, dobra bulja, silikoni, oko 30 godina, cista je, istusira se pre karanja. Cena mislim da je oko 80 jevreja pola sata, Ali potpuno bacene pare, iskreno ni malo da se iscima, pozuruje, krade vreme, sere nesto konstantno, te umorna, boli je, razvalio je prethodnik. Znaci za nju neka ocena jedna velika 0. Ne vredi ni 30e, plus je ciganstura. Ako neko ode kod nje neka mi ostavi broj da se nadjemo da mu lupim samar posto ce i sam pozeleti neko da ga iseva. Ribu treba proterati u npr.albaniju da nauci zanat...
Ja sam slikama,47 godina. Moj smestaj,Beograd.
seksi-adresar.co
Matorka, 40+ godina, ja mislim blize 50. Izgleda u skladu sa godinama. Sacekala me je u seksi vesu, ponudila pice, zena je cista, uredna, kulturna, ima manje sise, vecu guzicu, visoka je jedno 175cm. Ona je jedno od najboljih iskustava koje sam imao sa kurvama. Toliko se trudi da pogodi zicu da je to neverovatno. U sustini svaka cast gospodji za seks i za trud, produzio sam termin kod nje svaki put. Tada je bilo cini mi se pola sata 60e.
Senzualna masaza celog tela, i kompletna usluga(klasika,oral) ,vitka,lepa plavusa,grudi 5( slikoni),LICNE FOTOGRAFIJE(fotke su NOVIJE,nisu neke od pre 5 godina, fotkane u septembru,oktobru 2024 i martu,aprilu 2025 godine ),usluga iskljucivo kod mene u prijatnom ,klimatizovanom...
seksi-adresar.co
Matorka, plavusa,siikoni, zgodna, lepa... Voli da se kara. Negativno sto muz je tu dok je karate tako da generalno negativno isksutvo.
SEKSI CRNKA TE POZIVA NA PRIJATNO JUTARNJE DRUŽENJE 🫶
seksi-adresar.co
narkomanka i baba, raspad, vratio se cim je otvorila vrata, nisam je ni pozdravio.
Seksi crnka, Bgd, Samo poziv 0654575831
seksi-adresar.co
matora,stara drolja ali drzi do sebe, stvarno zgodna, njene su slike i ne kara se lose. ali bas matora i faca katastrofa...
Dama 46 god,Kulturna,atraktivna,negovana,prirodna za diskretnog i kulturnog ___ Na adrese ne idem___ – Ni jedan vid poruka ne citam___ – Sve fotografije u oglasu su licno moje ___ - Higijena i diskrecija na prvom mestu_ – OGLAS JE PRIVATAN I LICNO MOJ ___ ISKLJUCIVO POZIV NA BROJ___ -...
seksi-adresar.co
kada sam bio bila je zgodna matorka ali seks nista spec i muz bleji na terasi tako da isto negativno..
Tu sam da ti zakolicam maštu, dodji da otkriješ moje čari!:)) Samo poziv, poruke STOP❗
seksi-adresar.co
Bio odavno. Po meni do jaja picka. Faca kurvinska, guzicetina, sisetine i obozava da se kara, jedino jeste malo lujka ali top iskustvo. preporuka svaka
Bio sam kod one mie na karaburmi mrsave plave. bolje da sam ga udario o zid.bacanje para a ni na sta ne lici jedino je zategnuta kao sajla i cista.
Trazim ozbiljne i kulturne muškarce.
seksi-adresar.co
Matora je iz Cacka. Ruzna, zgodna, cista. voli da se kara ali bas i ne zna nesto. nije vredna paznje...
bio sam jos kod dosta njih ali ili vise ne rade ili ne znam sta , nemaju oglase u svakom slucaju i one sa ege i ove domace droljice.
Planovi su sledeci> neka brazilka da je top sa ege, i neke od ovih ako neko ima iskustva neka pise...
NOVI SAD Најновија у графу Зовем се andreja🩵, имам 20 година, црна коса, висока 167 и 54 кг. Веома лепа, згодна, комуникативна и расположена за дружење са озбиљним мушкарцима. У мом приватном сместају. Класика и орал са заштититом.pisi te ba wacap ili viberu
seksi-adresar.co
https://seksi-adresar.co/oglas/ziva-vatra-2/ mislim da je fejk
Sarmantna, rasna i vitka samo za tebe iz Novog Sada 065 420 8806
seksi-adresar.co
Vrela crnka te ocekoje u svom prijatnom smestaju pozovi i uzivaj sa najmladjom i najboljom u gradu
seksi-adresar.co
Devojka za uživanje Slike licne
seksi-adresar.co