Neces ti nista. Nemas para za broj i mozes pa-paA ja velim da cu ti jebati mamu tu i svugdje gdje ces krasti lovu ljudima, govno zicarsko

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces ti nista. Nemas para za broj i mozes pa-paA ja velim da cu ti jebati mamu tu i svugdje gdje ces krasti lovu ljudima, govno zicarsko
Jebem ti mater pedersku zicarsku kradljivuNeces ti nista. Nemas para za broj i mozes pa-paponestalo ti je mašte za laži pa si prešao na vrijeđanje? Tipicno od osobe koja laže i obamjuje. Sad ljudi mogu lakše shvatiti da moji brojevi imaju kredibilitet. Ni jedna od cura od kojih imam broj se ne oglašava zato i mogu raditi kad su anonimne. A to je razlog zasto nema vise brazilki, mozda jedna ostala. Jahacapokalipse kao da te jebo pa imas njegov karakter
![]()
Teško je pisati laži i obmane jelda? Nadam se da su ljudi shvatili kako ova osoba pise laži samo iz razloga jer je isfrustrirana iz prošlosti. Jadan mali.Jebem ti mater pedersku zicarsku kradljivu
voje fore pa nas oslobodi tih
Vidiš kako si mutav. Kad ideš kod kurve isto ne daješ prije nego dođeš kod nje i vidiš da je to ona. Tako je i bilo gdje kad nešto kupuješ, kupiš kad vidiš da je to to. Nisi u stanju dokazati da imaš broj, a tražiš ljude da ti šalju screenshootove aircasha ili banke.Tako je nema unaprijed ni broja. Vidi se da te muci sto ne mozes dobiti moj broj unaprijed i besplatno. Reko sam ti tri puta vec da ti nisi taj koji ce ponuditi kako cemo razmjeniti broj. I dalje ne razumijes te rijeci? Nitko te nije trazio nikakav bon, pola teksta ti je laž. Napiši opet da te tražim bakonvne podatke da se smijemovrijeđaš samog sebe i svoju pamet tim ponašanjem, ako pameti uopce imas
kad ides kod kurve prvo dajes lovu, unaprijed pa onda jebes, ako hoces broj od mene onda znas sta trebas napraviti a do tada razguli jer si vec dosadan samome sebi. Imaš gene jahacapokalipse. Siguran sam da ljudi znaju tko je on a mozda si to i ti
![]()
Pokazi gdje sam ikog tražio podatke banke ili aircasha?Vidiš kako si mutav. Kad ideš kod kurve isto ne daješ prije nego dođeš kod nje i vidiš da je to ona. Tako je i bilo gdje kad nešto kupuješ, kupiš kad vidiš da je to to. Nisi u stanju dokazati da imaš broj, a tražiš ljude da ti šalju screenshootove aircasha ili banke.
Pederko Laze, nema evrica pa je zivcan, nije nikog zajebati za 40 eu, on ima brojPokazi gdje sam ikog tražio podatke banke ili aircasha?nisam nigdje napisao da kurvi pošalješ lovu bez da ju vidiš. Nego odeš kod nje i platiš pa tek onda jebeš. Imaš ti malo zdravog i logickog razuma? Ili ti treba sve nacrtati?
reci mi molim te kako da ti dokazem da imam broj bez da ti dajem broj? A razgovor se moze krivotvoriti i šta ti ostane? Mozda imam i curu koja ce potvrditi da se ona jebe i tebi se javi a ti mi das poklon za kontakt i sta ces onda? Shvati da takvo dokazivanje nema smisla. Ali ako hoces za 50e ti snimim kako jebem, hoces tako? I opet da se ponovim, nisam ja ovdje da dokazujem i nekog uvjeravam da broj nije lažan. Ja broj imam, od 4 cure a ako ti ne vjerujes onda je tvoj problem. Ako je tebe netko vec zajebo na nacin da si jesto unaprijed platio to nije moj problem, niti me briga šta si zbog toga izfrustriran na mene jer trazim poklon za broj
Hocu jaHoće netko kokice
Takve lazljive zicarske kradljive gamadi kao sto si ti je pun netPokazi gdje sam ikog tražio podatke banke ili aircasha?nisam nigdje napisao da kurvi pošalješ lovu bez da ju vidiš. Nego odeš kod nje i platiš pa tek onda jebeš. Imaš ti malo zdravog i logickog razuma? Ili ti treba sve nacrtati?
reci mi molim te kako da ti dokazem da imam broj bez da ti dajem broj? A razgovor se moze krivotvoriti i šta ti ostane? Mozda imam i curu koja ce potvrditi da se ona jebe i tebi se javi a ti mi das poklon za kontakt i sta ces onda? Shvati da takvo dokazivanje nema smisla. Ali ako hoces za 50e ti snimim kako jebem, hoces tako? I opet da se ponovim, nisam ja ovdje da dokazujem i nekog uvjeravam da broj nije lažan. Ja broj imam, od 4 cure a ako ti ne vjerujes onda je tvoj problem. Ako je tebe netko vec zajebo na nacin da si jesto unaprijed platio to nije moj problem, niti me briga šta si zbog toga izfrustriran na mene jer trazim poklon za broj
Tebi dajem za10Hocu jaako ne zicas 40eu unaprijed
![]()
Koliko puta trebam postavljati ovdje? Pitaš me da li imam pbz ili aircash, ja ti kažem da imam. I onda kažeš da fotkam da ti vidiš da li imam. Ti ne možeš napraviti screnshot i sakriti broj, a ja bi tebi trebao napraviti screnshot aircash aplikacije da ti vidiš da ju ja imam i da ti meni nešto crtaš. I onda još lažeš da sam tražio besplatni broj, iako ni to ne možeš pokazati jer nije istina i jer si obični lažov.Pokazi gdje sam ikog tražio podatke banke ili aircasha?nisam nigdje napisao da kurvi pošalješ lovu bez da ju vidiš. Nego odeš kod nje i platiš pa tek onda jebeš. Imaš ti malo zdravog i logickog razuma? Ili ti treba sve nacrtati?
evo ima ti miki, bar 4.Ima netko neki siguran i ozbiljan kontakt, imam curu 32 god, provjereno i sigurno. Samo ozbiljni
Moze, al nemam aircass, mogu ti bon poslatiTebi dajem za10![]()
Ajd pusti si mira, znamo da Laze, kad nesto objavi samo ga izvrijedjaj ko smece sto i jeKoliko puta trebam postavljati ovdje? Pitaš me da li imam pbz ili aircash, ja ti kažem da imam. I onda kažeš da fotkam da ti vidiš da li imam. Ti ne možeš napraviti screnshot i sakriti broj, a ja bi tebi trebao napraviti screnshot aircash aplikacije da ti vidiš da ju ja imam i da ti meni nešto crtaš. I onda još lažeš da sam tražio besplatni broj, iako ni to ne možeš pokazati jer nije istina i jer si obični lažov.
Moze, al nemam aircass, mogu ti bon poslati![]()
Jebi ga, ti si gori od mikijaOnda je 20,jebi ga
Ti si takj koji je nervozan jer ne jebe nista, niti imas broj niti sta jebesPederko Laze, nema evrica pa je zivcan, nije nikog zajebati za 40 eu, on ima broj![]()
Mir Miki , k nozi! Nema euricaTi si takj koji je nervozan jer ne jebe nista, niti imas broj niti sta jebes![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|