Ma ja, bl popust, a nas u sarajevu ko jebeBanja Luka bicu tu cetvrtak i petak! (13.03 i 14.03)
Vidimo se ! Bice popust ta dva dana!
066-141-783 wa
#crnka![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja, bl popust, a nas u sarajevu ko jebeBanja Luka bicu tu cetvrtak i petak! (13.03 i 14.03)
Vidimo se ! Bice popust ta dva dana!
066-141-783 wa
#crnka![]()
Trazim nekoga starijeg da mu prustim nezoboravan blowjob ili drkanje... Mostar![]()
Aha..ne rece otkud si..ja iz Sarajeva..bice da sam te pomijesao sa tim nekim famoznim kladionicarem Mostarcem..sto mu je cura iz Sarajeva,a odrasla u Trnovu.....Zakasnio sam na tu Crystal a mlada prati šta idigram haha. Ako se ceka jedan par, onda ženo navijaj
Atletico jako dobar, proslu sezonu on i Girona su mi donijeli najvise zarade, Girona pogotovo. Al msm da je jaci Real, Mbappe je u top formi. Ko ce uvatit njega, Vinicizsa i Belinghama. A super kvota na Real, 2.96
A nisam taj. Ma kladionicu onaku usput. Ja igram texas cash game samo.Aha..ne rece otkud si..ja iz Sarajeva..bice da sam te pomijesao sa tim nekim famoznim kladionicarem Mostarcem..sto mu je cura iz Sarajeva,a odrasla u Trnovu.....
Aha..pokeras.. ma bice da je to neki infinity s kim sam te zamijenio...sretno svakakoA nisam taj. Ma kladionicu onaku usput. Ja igram texas cash game samo.
To sam od svakog cuo, zato kazem da sam zakasnio. Sad snima gangbang filmice, 5, 6 na na nju jednucrystal je bukvalno sex masins, bio sam skeptik, ali brate akcija bila fantasticna i vrhunska fantazija, inace slabije pisem na forumu
Cim su 70€ i pristaju na sve to su slike od nekih tamo cura od prije Kinezi koristeA ove kineskinje sto docekuju umjesto ovih sto su na slikama, jer bar odrade neki posao ... ?
Nisam jos bio...dođe na kratko pa se nezgodno organizirat....al morat cuUpravo sam bio prvi put kod Crnke.
Pa da vam opišem iskustvo za one koji nisu nikad bili.
Nisam
Prvo cura je prelijepa i zgodna je, vitko tijelo, dobra guza, manje sise (8/10 što se tiče tijela općenito)
Ali ljudi moji kako cura puši, znaci next lvl..profi bukvalo...ubjedljivo najbolje pušenje ikad...inače ono preko kondoma se slabo sta "osjeti", ali kod nje se baš dobro osjeti...ne mogu ni zamisliti kakav bi osjećaj bio bez kondoma.
Sta je još dobro, pozitivna je, nasmijana, voli da se šali, extra komunikacija.
Sve u svemu cura vrijedi svake marke i baš se trudi.
Pa eto ko nije bio, obavezno znači da ode. Neće se pokajati.
PS: Izjebao sam je tako dobro da je i ona svršila...može potvrditi ako nije tako.
Jel to ona Mirela BrazilEskort u Mostaru, top žena, brazilka, guza savršena, stan uredan, sex 10/10, malo je skuplja ali vrijedi svake marke tko zeli nek ode
+385 98 901 1967
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |