Mali_Poštar
Active member
Ma naravno, mala šala na račun naše Vlade....Nikad mi nije bia problem dat i više od 200,ako znan da će mi bit top provod
Tako da,ima i pravo nek je digla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma naravno, mala šala na račun naše Vlade....Nikad mi nije bia problem dat i više od 200,ako znan da će mi bit top provod
Tako da,ima i pravo nek je digla
Uvijek hahqMa naravno, mala šala na račun naše Vlade....![]()
Bruna vridi svaki euro. Triba bit realan i reći da je prošla tarifa 100/150 bila premala za curu njezinih kvaliteta. Ja sam joj to i sam rekao. Jedini minusi kod nje su šta radi preko agencije i šta ne zna engleski. Ostalo, izgled i usluga su vrh.Ali vidimo da i Brunica prati inflatorna kretanja cijena roba i usluga na tržištu pa je cijena 1 ure krešila za više od 30%...Ovoga lita je bilo 150/1h, a danas je ura 2 stoje... I još nam Plenković sere o inflaciji od 6%....
![]()
Cura je zajeb teški.meni rekla cash i kad sam doša do stana trsžila abon.a svi znamo da je a bon prevara.jedino je matea najpoštenija a i iva mala plavuša živa vatra.matea je boljs jer ti se posveti i ne tipks na mob dok te obrađuje s živa vatga uvik neki kurac gleda po mobu ps je zato i odjebana.inače mršsva plsvušica,25 godOva cura je jedna od rijetkih "stvarnih osoba" na Plavom Oglasniku za Split. Samo keš na ruke, bez prevarantskih zajeba sa a bonovima. Cura je iz Zagreba ili okolice Zagreba i upravo je doputovala u Split: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-lijepih-oblina-u-splitu-oglas-5852933
Cura je zajeb teški.meni rekla cash i kad sam doša do stana tražila abon.a svi znamo da je a bon prevara.jedino je matea najpoštenija a i ova mala plavuša živa vatra je ok.matea je boljajer ti se posveti i ne tipka na mob dok te obrađuje a živa vatra uvik neki kurac gleda po mobu ps je zato i odjebana.inače mršsva plsvušica,25 godOva cura je jedna od rijetkih "stvarnih osoba" na Plavom Oglasniku za Split. Samo keš na ruke, bez prevarantskih zajeba sa a bonovima. Cura je iz Zagreba ili okolice Zagreba i upravo je doputovala u Split: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-lijepih-oblina-u-splitu-oglas-5852933
Zbilja si me iznenadio da i ona traži abon na kraju. Pričao sam s njom telefonski još prije mjesec ipo, skoro dogovorio sve, keš u ruke naravno, ali na kraju nisam mogao zbog posla, pa se sad ponovo vratila u Split, i mislio sam da je cura ok. Sad kad mi to kažeš, zbilja sam iznenađen, jer varalice sa abonovima ne pričaju sa svojom žrtvom na mobitel pet minuta, kao što je ova ženska sa mnom pričala i dogovarala se, zbilja čudno, varalice uglavnom tipkaju poruke. Što se tiče Mateje, iako nije baš visoka, za moj ukus je baš lijepa i zgodna cura, vrhunska profesionalka koja ti se potpuno posveti kako kažeš, a još je i jako inteligentna, tako da možeš s njom skoro o svemu pričati poslije akcije. Žalosno je da su iz oglasa stvarne osobe samo ona i vatrena Iva.Cura je zajeb teški.meni rekla cash i kad sam doša do stana trsžila abon.a svi znamo da je a bon prevara.jedino je matea najpoštenija a i iva mala plavuša živa vatra.matea je boljs jer ti se posveti i ne tipks na mob dok te obrađuje s živa vatga uvik neki kurac gleda po mobu ps je zato i odjebana.inače mršsva plsvušica,25 god
Zbilja si reka da je stvarna osoba. Ali zbilja nisi utipka broj oglasa na trazilicu onda bi zbilja vidija da je zbilja zajeb.Zbilja si me iznenadio da i ona traži abon na kraju. Pričao sam s njom telefonski još prije mjesec ipo, skoro dogovorio sve, keš u ruke naravno, ali na kraju nisam mogao zbog posla, pa se sad ponovo vratila u Split, i mislio sam da je cura ok. Sad kad mi to kažeš, zbilja sam iznenađen, jer varalice sa abonovima ne pričaju sa svojom žrtvom na mobitel pet minuta, kao što je ova ženska sa mnom pričala i dogovarala se, zbilja čudno, varalice uglavnom tipkaju poruke. Što se tiče Mateje, iako nije baš visoka, za moj ukus je baš lijepa i zgodna cura, vrhunska profesionalka koja ti se potpuno posveti kako kažeš, a još je i jako inteligentna, tako da možeš s njom skoro o svemu pričati poslije akcije. Žalosno je da su iz oglasa stvarne osobe samo ona i vatrena Iva.
O čemu pričaš? Kakvo utipkavanje broja oglasa u tražilicu? Kažem da sam sa ženskom osobom mlađeg glasa pričao pet minuta i dogovarao akciju, kad mi je ona među ostalim naglasila da prima samo keš u ruke, nikakvi abonovi.Zbilja si reka da je stvarna osoba. Ali zbilja nisi utipka broj oglasa na trazilicu onda bi zbilja vidija da je zbilja zajeb.
Zbilja me i nisi iznenadio
O čemu pričaš? Kakvo utipkavanje broja oglasa u tražilicu? Kažem da sam sa ženskom osobom mlađeg glasa pričao pet minuta i dogovarao akciju, kad mi je ona među ostalim naglasila da prima samo keš u ruke, nikakvi abonovi.
jesi li u HR?Ima li jos itko problema sa otvaranjem oglasa? Eo npr,oglas od brune,sto je mali postar stavio, nece da otvori,vec me proslijedi na pocetnu stranicu ege-a?
Više nemam namjeru trošit pare na kurve, tako da nema smisla da ovdje više visim i čitam svakakve pizdarije. Uživajte u svom preplaćenom, kratkotrajnom i vještačkom seksu s gumicom.Mene Gundam ovim pisanjem posdjeca na onu legendarnu pricu s lignjom sa forum.hr![]()
Priša igricuViše nemam namjeru trošit pare na kurve, tako da nema smisla da ovdje više visim i čitam svakakve pizdarije. Uživajte u svom preplaćenom, kratkotrajnom i vještačkom seksu s gumicom.
Dobro si se i sitiaViše nemam namjeru trošit pare na kurve, tako da nema smisla da ovdje više visim i čitam svakakve pizdarije. Uživajte u svom preplaćenom, kratkotrajnom i vještačkom seksu s gumicom.
U odlasku sam ipak kontaktirao Sabrinu o kojoj je riječ ovdje https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-lijepih-oblina-u-splitu-oglas-5852933 , i zanimljivo je što mi ona odgovara na Whatsapp kad sam je suočio s tvojim optužbama da je fejkuša koja traži abonove i da te je poslala da ih kupiš . Evo njenih odgovora:Cura je zajeb teški.meni rekla cash i kad sam doša do stana tražila abon.a svi znamo da je a bon prevara.
Aj pomoli se dragom boguU odlasku sam ipak kontaktirao Sabrinu o kojoj je riječ ovdje https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-lijepih-oblina-u-splitu-oglas-5852933 , i zanimljivo je što mi ona odgovara na Whatsapp kad sam je suočio s tvojim optužbama da je fejkuša koja traži abonove i da te je poslala da ih kupiš . Evo njenih odgovora:
"Nisam ga poslala ocito laze ja primam samo kes na ruke"
"Ja ne primam nikakve bonove"
"Ne znam od kud te gluposti"
"Svašta"
"To ocito prica netko tko mi zeli srusit posao"
Kad sam se čuo s tom curom telefonski, registrirao sam iskrenost u njenom glasu jer sam u tim stvarima jako intuitivan, kao detektor, pa se sad pitam koja je tvoja uloga ovdje ako je ona ipak iskrena i ne laže?!
Logika mi govori da ako je ona fejkuša sa abonovima, onda bi se pokrila ušima kad bi je ja suočio s takvim optužbama, i nebi mi naravno ništa odgovarala. Ona naprotiv ide u kontru tim optužbama što budi mnoge sumnje.
Tko o čemu kurva o poštenju.viruj ti kome oćeš a ja točno znam šta je tražila.krenuo i kad sam doša do vrata apartmana na žnjanu kaže cvrati na benzinsku po abin,tu ti je blizu.ja se okrrnuo i odms otišao jer znsm šta je bo n.a ti budi naivac ili se probaj nać.lako ćeš se uvjerit oće li bit tu ili neće.valjda forum postoji da se takve osobe odjebu.čim tražr bonove budi siguran da nije ns toj adresi.uvijek izaberu neku adresu u blizini ine pa te kao uspuz pošalju po bon.pametnom dostaU odlasku sam ipak kontaktirao Sabrinu o kojoj je riječ ovdje https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-lijepih-oblina-u-splitu-oglas-5852933 , i zanimljivo je što mi ona odgovara na Whatsapp kad sam je suočio s tvojim optužbama da je fejkuša koja traži abonove i da te je poslala da ih kupiš . Evo njenih odgovora:
"Nisam ga poslala ocito laze ja primam samo kes na ruke"
"Ja ne primam nikakve bonove"
"Ne znam od kud te gluposti"
"Svašta"
"To ocito prica netko tko mi zeli srusit posao"
Kad sam se čuo s tom curom telefonski, registrirao sam iskrenost u njenom glasu jer sam u tim stvarima jako intuitivan, kao detektor, pa se sad pitam koja je tvoja uloga ovdje ako je ona ipak iskrena i ne laže?!
Logika mi govori da ako je ona fejkuša sa abonovima, onda bi se pokrila ušima kad bi je ja suočio s takvim optužbama, i nebi mi naravno ništa odgovarala. Ona naprotiv ide u kontru tim optužbama što budi mnoge sumnje.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|