Sex u termama Jezercica

Navodno se ljudi sexaju u saunama u Jezercici.Zna netko da li je to istina?Ili ako ima toga u nekim drugim mjestima s saunama.Bez obzira ako se sexaju parovi ili trojac.A navodno ima dosta muskaraca da drkaju na zene.
Ima sexa radnim danom popodne.Jedna Dalmatinka visoka crna kovrđžava kosa swingerica predvodi sex u svim saunama

U Jezerčica ima sexa radnim danom nema pojedinaca.Dalmatinka visoka crnka u parnoj sauni se nabija na kurac i u jacuziju na katu.Njen partner žuti samo gleda i drka.Svaki tjedan su tamo srijeda ili petak.Ona puši svima

U Jezerčica ima sexa radnim danom nema pojedinaca.Dalmatinka visoka crnka u parnoj sauni se nabija na kurac i u jacuziju na katu.Njen partner žuti samo gleda i drka.Svaki tjedan su tamo srijeda ili petak.Ona puši svima

Bili u subotu nije guzva bila bilo super isao u saunu vecinom starceki niko mladji... jedan par se sigurni sexao u toplom velikom bazenu ona se drmala gore dole dok je bila na njemu bilo jos ljudi medju njima i mi u bazenu... mi to pred kraj obavili u malom whirpoolu i u svlacioni .. bilo mi TOP

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh