Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Akcija cista 10kaKakva je akcija sa ovom Sarom?
Jel aktivna u krevetu, kakav je oral?
Pa sigurno bolju od nje neces ni jebat ,a mozda je ni jebo nisi jer njena tarifa tebi ne odgovara ,sama ljepota i njene godine ne zasluzuju tu tarifu vec mnogo vecu.
Obzirom da nije silikonjara vec majka priroda brat bratu cura moze ici do 150€ pola sata.
Ps....nije macka da se okrenes za njom ali je zato pola restorana u BL pored nje sve sredjene u minjacima i bas njoj klasicno obucenoj slalo pice za sto ,naravno nebi se okrenuo
Jer nije kurva koja se jebe za pare i privlaci paznju na ulici kao ostale drolje.
Kako bi u mojoj situaciji kada sam dosao zamolila me da je pricekam dok se istusira,presvuce i ja sam sacekao naravno pitala me hocul jesti , piti gdje to jos ima?!
Moras naci bolji posao da bi je mogao imati a mozda nisi po njenom kriterijumu pa mozda ne bih ni tada mogao.
Ja bih placao i da je 200e nije mi problem za takvu djevojku cista, lijepa ne bojis se hoces dobiti kakvu zarazu.
Svako bira sebi sta zeli ne moras ti suditi i nazivati ih debilima, ufati se drolja na stupu![]()
Nije Romkinja uopste , jel to nemas para cim vrijedjas samo bravo idiote.Cura ne zna internet koristit led te jebo, ne zna sta je forum vec je zaljubljeni papak poceo reklamirat tu da mu da malo popusta i sad nam prica i njoj ko da je Penelopa Cruz. Hahaha. A hija zekane.
A koja im je tarifa?Ako volis malo mesnatije Crnka je najguzatija i po meni najjebezovnija u faci...Sofija i mala sa stupa su slicne , sitnije , tanje i imas osjecaj da si sa nekim djevojcurcima..pogotovo mala sa stupa izgleda ko djevojcica.
Sve 3 su dobre , neces se zajebat.
Nije Romkinja uopste , jel to nemas para cim vrijedjas samo bravo idiote.
Hoces da ti dam sta para?
Zna ona sve nece toliko da se promovise, gledaj ti svoja posla pametnije ti je.
Papak te napravio pa se samo svadjas po forumu, imam pravo hvaliti nekog kad su joj odlicne usluge i imam pravo ovdje to razmijeniti valjda za to forum i sluzi.
Drzi se ti desanke sakic i onih sto stopiraju za 50km.
A koja im je tarifa?
Sat?Ja sam bio sa Crnkom i Sofijom skupa..150 eura je bilo.
Inace su ok cure. I u evropi bi toliko uzimale bez problema.
Sutra utorak jel radite sofija i ti u sa?SARAJEVO sutra (ponedeljak)
Od 18h do 21h
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Sutra utorak jel radite sofija i ti u sa?SARAJEVO sutra (ponedeljak)
Od 18h do 21h
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|