senatorcum
Member
IzgubioImaš li kontakt broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IzgubioImaš li kontakt broj
Daje ona i pice...Kao ne,ali dajeIzgubio
Jednom nisam imao kondom,pa je rekla da moze i bez.Imaš li kontakt broj
Jesi ju u autu ili gdje?Jednom nisam imao kondom,pa je rekla da moze i bez.
Meni je napisala da ne radi seks u autuU autu u garazi arena centar
ja sam ju isto dugo nagovarao i jednom je popustilaMeni je napisala da ne radi seks u autu
Reci koja je to da se i ja malo okušam u izazovu...Ljudovi oprostite ali sam zamjenio dvije zene,pa sam mislio da je to ova zanimljiva koja daje bez kond9ma,ali nije...Radi se o jednoj drugoj zeni.. Isprike jos jednom
I mene zanimaReci koja je to da se i ja malo okušam u izazovu...![]()
Ma koji ti je kurac više sa tim objavama. Odjebi višesua.me/maria
Nažalost i ja sam izgubio kontakt........ranije, prije kovida , nakon prvog susreta u autu bila je i kod mene u viksi.......naravno da kad se upoznate i vjeruje vam može sve....diskretna, čista i daje sve od sebe......kako danas funkcionira ne znam.....Daje ona i pice...Kao ne,ali daje
Najbolje pusenje,sad se oglasava pod anica,ugodna zena i korektna 40 eura top pusenje,kako ja imam 22cm plitka i ne da sex velikima.Imate recenziju, nije prevara
Ajmo sad kad si je u svim temama izreklamirao, i kad znamo kakva je tvoja kurcina, sad realno napiši recenziju o baki AnkiNajbolje pusenje,sad se oglasava pod anica,ugodna zena i korektna 40 eura top pusenje,kako ja imam 22cm plitka i ne da sex velikima.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|