cica_gorio
New member
Naravno slike nisu njene ispo sam majmun, svaka škola se plaća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, jel imas brojeve od ova dva linka. Oba su page not foundJa isto volim erotske masaže, ali kada sam preko wa kontaktirao ove 1 i 3 koje si naveo odmah sam odustao. Te ne smes da nas vidiš gole, te ne smes da nas pipnes. A imaju u ponudi masažu od 200eur gde ne smes da im vidiš sisu, a ne daj boze pipnes. Verovatno bi samar dobio.
Pa sam ih u širokom luku zaobišao
Probao sam ove masaže
Djevojke vrlo mlade, vrlo lepe i zgodne, odmah odgovaraju na wa, masiraju u toplesu, mozeh ih dodirivati u toku masaže osim po pici
Ova druga te grudima izmasira i po kiti
Preporuka za obe. Sa tim sto se ova prva vise trudi, ali je druga mladja, lepsa i zgodnija
Bolje pitaj ko nije bio...
Prijatelju... kad god vidis slanje slika, znaj da je prevara... uglavnom likovi iza oglasa. Pare unapred ne davati ni pod kojim uslovima...Cao drugari odlicna tema,
Jel bio neko kod ove ? Poslala mi je neke slike na wa i ja sad nisam siguran jel punoletna.
Poslao ti slike. Ne POSLA TI...Potvrdjujem sad i ja, poslala mi je neke slike i vise se ne javlja.
Ja sam bio. To je bilo najlosije potrosen novac. Licno sam jako razocaran ponasanjem. Izgleda odlicno ali svakako mislim da treba zaobici. Moze da se i mnogo bolje potrose pare.Pozdrav!
Ima li neko info o ovoj devojci? Bio bih jako zahvalan!
Svako ima svoje iskustvo. Ja sam bio nekoliko puta i meni bilo ok iskustvo. Nije prvi put da ista riba nekom bude ok a nekom promašaj... generalno ne rade one uvek isto jbg..Ja sam bio. To je bilo najlosije potrosen novac. Licno sam jako razocaran ponasanjem. Izgleda odlicno ali svakako mislim da treba zaobici. Moze da se i mnogo bolje potrose pare.
Kazu da je nestala u periodu korone...Pozdrav ljudi, da li neko zna nesto o Kobri sa Slavije? Starija, krupnija matorka, na hamsteru ima i njenih snimaka. Radila u hotelu Slavija.
Da, u tom nekom periodu sam poslednji put bio kod nje i posle je nestala. Pricala je kao da juri nesto za Nemacku. Bas sam voleo da odem kod nje, luda je bila.Kazu da je nestala u periodu korone...
To je njen broj telefona
Evo vam je Dedeic, osim ako nije fejk oglas nek javi ko neko proveri
Ako uplatis unapred, block honeyCao drugari odlicna tema,
Jel bio neko kod ove ? Poslala mi je neke slike na wa i ja sad nisam siguran jel punoletna.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|