Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drkaj frende, bar ces imat za pivu i burek poslije.Dajte prijedlog Rijeka, Opatija i okolica
Seronjo samo zato jer ti nisi bio ne znači da treba spuštati druge. Žena prima i doma u Eševima kada ne radi u salonu.Ma bio si doma kod nje da. Zena ima salon, a tebe masira doma da joj kcer gleda, jel
Anche pizza quattro stagioni, mamma miaDrkaj frende, bar ces imat za pivu i burek poslije.
Kako misliš u eševimaSeronjo samo zato jer ti nisi bio ne znači da treba spuštati druge. Žena prima i doma u Eševima kada ne radi u salonu.
Moguce ...nisam bio dugoZar nije da sada radi samo u salonu?
Eševi...fijumanski naziv za pet nebodera na RastocinamaKako misliš u eševima
Jel tko bio ?Trenutno sam na trepkama
Iza 15. Hvala.
Rumunjka? Koliko je steta? Ljubi se, 69?
Bio danas kod nje s obzirom da mi je već dosta latinske amerike. Uglavnom cura je top, ista kao na fotkama.. vrlo ugodna i opuštena i odlično priča engleski.
Sex odličan i vrhunski blowjob, doduše kroz kabanicu ali svejedno tako dobro da sam se trebao suzdržavati da odmah ne opalim..
Uglavnom za svaku preporuku..
Kaže da je tu do petka tako da znate ako želite posjetit.
Da, Rumunjka je.. iskreno mislio sam da je opet neka agencija iz Istočne Europe gdje nikad neznaš koja cura će te dopast, ali ovaj put je bila 1/1 kao na fotki, i nije agencija. Ima stan u centru grada, blizu kosog tornja.Rumunjka? Koliko je steta? Ljubi se, 69?
Jel nudi kakve fetishe
Pretpostavljam da je centar grada
Sto se pjenis decko? Da ne bi ja tebe malo izvrijedjaoSeronjo samo zato jer ti nisi bio ne znači da treba spuštati druge. Žena prima i doma u Eševima kada ne radi u salonu.
Sta ce se javljat..pa pogle je nasto liči..vjerovatno je na dopu negdje uslagiranaJel tko bio ?
Ne javlja se
Rumunjka grmi, malo je takvih, zali se kao da zeli silikone, rekoh ne moras.Da, Rumunjka je.. iskreno mislio sam da je opet neka agencija iz Istočne Europe gdje nikad neznaš koja cura će te dopast, ali ovaj put je bila 1/1 kao na fotki, i nije agencija. Ima stan u centru grada, blizu kosog tornja.
69 da, i to sama me sama u jednom trenutku zajahala, i mislim da ima neke fetishe kao dominaciju jer me pitala ako želim grublje. Vidiš ljubili se nismo tako da možda to i ne radi, ali iskreno nisam ni ja pokušao, nekako je ona od početka vodila igru
Jesi i ti probao?Rumunjka grmi, malo je takvih, zali se kao da zeli silikone, rekoh ne moras.
Jesam, možda i opet.Jesi i ti probao?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|