apolonapolo6
Member
Ima KurcaLjudi moji jel moguće da u Brodu nema ništa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima KurcaLjudi moji jel moguće da u Brodu nema ništa
Ne. Jel netko bio s njom?
a kad je sta cestito bilo u brodu poslednji put.. neznm zast se cudis, pa ni u zgbu nemas neki izbor a o brodu ne treba raspravljat, ovo sto ima u brodu radi samo u zatvorenom krugu sto je i logicno jer ako se oglase razvuku im se brojevi od vardara do triglavaLjudi moji jel moguće da u Brodu nema ništa
ova je izgleda napravila upgrade
Javi sePozdrav svima, jel ima neki momak za upoznavanje i druzenje. A da nije lazni profil??? Trazim nekog ozbiljnog od 35 do 50 godina.
Ta je neki laznjakJavi se
Pozdrav
trazim damu za druzenje u mojem prostoru
Nemoj tako ismijavati čovjeka čovjek bar ima nadu
Ajd posalji mi private neki info za zg veceras ako je ok. Inace sam iz SB ali sam veceras u ZGDobro bez ljutnje... Evo citam stalno poruke i zaključio sam da ima djevojki u Brodu bas kao sto kazes samo nitko ne zeli podijeliti... Ja nazalost nemam niti jednu u Brodu a da imam podjeli bih ali zato imam u Zagrebu i tko hoce neka se javi i ja mu dam
Ma ne ismijavam, al dosad je mogao skuzit da ovdje nema nista za jebat osim đanerke simone i njene imaginarne frendiceNemoj tako ismijavati čovjeka čovjek bar ima nadu![]()
Ja bi volio sa Simonom đoju jednu zapalitiMa ne ismijavam, al dosad je mogao skuzit da ovdje nema nista za jebat osim đanerke simone i njene imaginarne frendice![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|