OnlyFans djevojke

@HungFocker i @Lovator možda ne bi bilo loše da otvorite neku posebnu temu pa da se tamo prepucavate? Koliko god pridonosite ovoj temi, a pri tome posebno mislim na Lovatora, ipak je sad debelo spamate.
Plus, @HungFocker u svom nastupu jesi agresivan. Prilično agresivan, svadljiv i arogantan. I to dovoljno govori o tebi. Također, koliko god da si "obdaren" ubacivanje Hung u svoj nicku biti insinuira da si seljo ili neko balavo dijete. Ljudi koji su obdareni, a dovoljno su pametni, se nikad time ne hvale. I nemoj mislit da si neki frajer, svi mi koji smo ovdje, koji traže dame za druženje, i plaćaju onylfans profile nisu frajeri. Jbg, tako je, istina boli. Da smo frajeri, sigurno ne bi bili ovdje. Tako da to što pokušavaš na to koliko je online omalovažavati Lovatora... prvo ti počisti ispred svog praga. I nauči cijeniti ljude a ne ih vrijeđati.
 
Ma kakvi, nisam ja bio. Ti si bio. Zato i tražiš video. Ja nemam ova videa sa Sajma i na njima nisam ja. 🤣 🤣
Mislio sam da radiš u Marijinom marketingu jer na forumu imaš 200 postova a svaki o njoj. Preglup si ti za to. Vjerojatno si iz Marijinog rodnog mjesta pa dok visiš ispred lokalnog dućana sa mokrom braćom kad ona prođe žicaš da ti da pičke jer je promoviraš po internetu.
Hahaha koji konj, otac te jebo ludi 😂
On ima video sa sajma i on je na video 😂 i onda stavi neki tamo video sa plaže star 5 godina, majku ti al si glup. E pa ja ševim takve pa ih i promoviram, a dok ti konj nikad nisi pičke u životu vidio, dobro da postoje ovakvi forumi da možeš bar vidit kako pičke izgledaju.
 
Mario, vidim da si uspješno završio OŠ Lapad za razliku od ovoga tipa od 24 godine kojemu su Srbi krivi što je siromašan. On i Dragan još vode neke ratove protiv Srba i psuju mi Boga i obitelj. Nemaju trunku odgoja. Ja im ne zamjeram jer znam da su im roditelji zakazali u odgoju i vjerojatno su žrtve obiteljskog nasilja. Tebi su vidim nepoznati pojmovi humora, ironije i sarkazma. Tanak si i u općoj kulturi pa ne znaš na što se ja referiram u svom nicku. Ako te baš zanima (a znam da nije) nađi te postove u kojima misliš da sam ja agresivan. Onda pogledaj šta su te spodobe poput Dragančeta (koji očekuje da mu pošaljem svoje slike iz Slo skupa sa kopijom kartice) meni napisale spred toga.
Sretan Božić!
Dečko, da se ne preseravaš i ne pišeš gluposti nebi ti nitko jebo mater, jednostalno je, Lovator je legenda ovog foruma, a ti dođeš sa neke mišje rupe i sereš mu, kao i ostalima, il se ponašaj ljutski il odjebi sa ove teme, kratko i jasno, al očito se neznaš ponašat ljudski.
 
@Dragan007, upiši večernju školu lažove
Jel ide tko u Celje na sajam erotike ?
Ja idem, da je konačno jebem tamo, meni je ona top, tolko poznata i popularna a tolko normalna draga osoba, bez preseravanja
A i ti objaviš nešto prehistorisko, nitko ništa sa sajma erotike ?

Hahaha koji konj, otac te jebo ludi 😂
On ima video sa sajma i on je na video 😂 i onda stavi neki tamo video sa plaže star 5 godina, majku ti al si glup. E pa ja ševim takve pa ih i promoviram, a dok ti konj nikad nisi pičke u životu vidio, dobro da postoje ovakvi forumi da možeš bar vidit kako pičke izgledaju.
Ide Draganče u Slo da konačno izgubi junf, nažalost nitko ga nije povezao do tamo niti mu poslao video. Onda je sanjao da je izgubio nevinost sa Marijom jer je promovira po netu 😂😂😂
 
Pozdrav, zna tko ista o ovoj?

 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh