Razlika je ogromna, barem toliko koliko su na EGE skuplje. Ali, uvek ima ono ali
Nije svaka sa EGE dobra, niti svaka vredi tog novca. Moraš malo probrati, vremenom steći neki osećaj itd... Poenta je da uslugu koju bez problema možeš dobiti na EGE, kod ovih naših ćeš dobiti jednom u X godina.
Konkretno moj primer: volim da jebem "jednostavno", nemam fetiše, ne šamaram ih niti ponižavam, ne treba da me zovu tatice
treba mi da devojka pristojno izgleda (ne mora biti bomba), da je besprekorno čista i bez ikakvih mirisa, da je stan čist i uredan, da ne glumata tokom seksa. Za par godina na našim oglasnicima, gde sam u jednom momentu probao maltene sve koje se oglašavaju - ovakvu uslugu sam dobio možda 3 puta. Sa sve 3 sam kasnije ostao u kontaktu, dogovarali se offline za viđanja, sad su jbg izašle iz posla - dve se udale
Sve ovo redovno nalazim na EGE, ali bude tu i žestokih promašaja.
Kod naših je smaranje dogovaranje isključivo pozivom, na EGE je to kulturica preko WA. Plus preko EGE, za ovih par godina po Srbiji i Hrvatskoj, nikada mi se nije desilo da dođem na dogovoren termin i bude ispala. Kod naših se to dešavalo barem jednom od 3 dogovora, naprosto prihvataju sve dogovore pa ko prvi stigne.
Mojih par saveta:
1. Za ovaj sport poseban telefon i pripejd sim broj. Upališ ga kad ti treba, dogovoriš, posle odložiš. Nemaš dalje nikakvih problema.
Moj dobar drugar se pre par godina, pre nego sam i ja počeo sa ovim aktivnostima, nešto popičkao sa ženom i to traje nedeljama, pukne mu film i okrene neku sa oglasnika da se isprazni. Posle par dana ga cimali iz supa 29. Novembar
najveći baksuz ikada, bukvalno je popodne nakon što je on bio upala racija i pokupila devojke, pa cimali telefone koje su im našli u listi poziva. A on zvao sa svog postpaid broja.
Evo i danas čitam da su neke ekipe u BG pale, to se dešava na svakih par meseci
2. U komunikaciji kao i uživo budi ok, ako bi da se i cenjkaš - nemoj biti naporan. Imaju devojke i agencije svoje baze podataka, pa pišu recenzije o korisnicima. Ako si debil onda ćeš morati da menjaš broj češće, a ako si ok to ti znači jer će te nekad primiti preko reda, biće opuštenija itd...
3. U komumikaciji preko WA uvek pitam da potvrdi da me dočekuje riba sa slike. Volim da ostavim recenziju na EGE, ovo je neka dodatna sigurnost jer kad imaš napismeno možeš opaliti lošu ocenu i da to EGE objavi.
4. Lično izbegavam kad piše da je agencija, mada to ne mora da znači da nije dobra. Za par devojaka sa kojima sam bio se kasnije ispostavilo da su deo agencije, a bio sam prilično zadovoljan.
5. Brazilke se najbolje jebu, em su fizički najprivlačnije. Problem je što se ovde teško nalaze takve Brazilke
često su u nekim prčvarama po njih 3 u istom stanu, engleski ni da beknu, sirotice sa jezivim poprečnim ožiljcima od ugradnje silikona (btw maltene svaka Brazilka ima silikone). Ja zato preferiram Ruskinje, imam par kod kojih sam redovan.
6. Kondom uvek imaj svoj, ako ti je vršnjak većih gabarita onda obavezno i lubrikant. Jezivo je koliko devojaka nema lubrikant, a koristi neke studentske kondome u rinfuzi
To bi otprilike bilo mojih 5 centi za lepo i bezbedno druženje sa eskort devojkama.