RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Dolazi ti ona već neko vrijeme povremeno u Rijeku, ima više od godinu dana kad sam ja bio zadnji put. A ne znam šta da ti kažem, ako te pale starije sa ogromnim sisama možda ti bude ok. Da se ne iznenadiš, ženska nije punija niti malo deblja nego je baš BBW tako da ako to ne voliš nemoj ni pokušavat. Nije baš za neku akciju, malo je usporena i nezainteresirana, sve u svemu ništa vrijedno spomena osim tih cica koje su fakat ogromne. Ako očekuješ neku zgodnu ili atraktivnu curu/ženu sa oblinama, razočarat ćeš se jer ona to definitivno nije.
Mislim da nije to ta, znam za tu sa sedmicama, ali ovoj na oglasu piše da dolazi u prostor, a neki su spominjali da ta koja dolazi u prostor je neka romkinja, e sad nisan siguran jel to ta romkinja.
Svejedno hvala na odgovoru
 
Jeli bio tko
Da, slike su realne. Po godinama tu negdje, 30-tak. Akcija je na nivou, sve kako i ponudi, korektna je, uredna, prostor super, dijeli ga sa kolegicom, crna niza, meni je ova Patricia zgodnija. Sve u svemu moze se preporucit.
 
Odvratne sise
A na OF ju ne nalazim
Promjenila je ime sad u mila haha

Bas me zanima jel bio netko sa njom cini se dosta vrckava za svoje godiste 🤣
 
Ej ekipa, ima koja gospodja u rijeci, 45-60 godina da se moze s njom dogovorit i nac, naravno i platit, nije bitno bas da je previse zgodna niti mrsava, moze i bbw, samo da je starija i da ima dupe, hocu tako jednu stariju zenu probati, pa eto. Ako netko ima neki kontakt od tih gospodja, moze u komentar ili u inbox, hvalaa!
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh