ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Postovanje kolega
Cura je stvarna, ne trazi nista unaprijed i zakazala mi je termin ali sam imao goste i zakasnio sam. Isao bi kod nje mislim da je ok cura! Ako ne pokusas neces znati a ako ja budem ponovno dobio termin sto ga i trazim javim ti! LP
 
Bio jučer kod "strastnaxxx" i mogu reć da me cura oduševila. Već sam imao sumnju da su Ukrainke al eto mislim da su sve tri Mađarice, ona je bila. S tim kad nazovete ne pričate s njom već sa drugom curom, koja priča pomalo mješavinu slovensko-balkanskog pa se lako sporazumjet. Ova je bila na drugoj adresi, možda imaju 2 prostora.
Dakle Mađarica, oko 28g,prirodne grudi, jača trojka. Tuširanje, jacuzzi, vodeni krevet, ugodna u svom smislu. Pušenje pita jel s kondomom il bez. Ne požuruje. Kad bio gotov opet tuširanje, nije bila na mobitelu čim završio. Za kraj me zagrlila, poljubila i poručila da se nada da ću se vratit. Što oću sigurno. Eto tako, trebao ić kod Tine u Fenix al eto bilo mi je ugodno i tu, jako ugodno.
Cijena 30min-100e,60min-150e
Tina Fenix?
 
Bio jučer kod Tine u feniksu. Ukrajinka 35-40god malo jače građe ( nije debela ) ja volim mršavice inače. Sise prirodne 3....erotska masaza sa sexom pola sata 100€ pusi ga sa kondomom. U sexu uziva izmjenili par poza. Cak sam je lagano dirnuo za picu dok me masirala i bila je jako vlažna. Info za one koji idu salon je na kutu zgrade koja gleda prema cesti odmah do nekog kozmetickog salona.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh