Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav ljudi od trenutne ponude jedino pravo i šta valja je Isis bila je več prije pod Imenom Melina .dosta je sitna Jos sitnije nego na slikama ali ljepša....
Pruža dobar gfe i jako je opuštena i surađuje nažalost sve sa gumicom pazi se .priča samo portugalski. Ja bio zadovoljan
Za mene 9/10
Koliko uzima?Pozdrav ljudi od trenutne ponude jedino pravo i šta valja je Isis bila je več prije pod Imenom Melina .dosta je sitna Jos sitnije nego na slikama ali ljepša....
Pruža dobar gfe i jako je opuštena i surađuje nažalost sve sa gumicom pazi se .priča samo portugalski. Ja bio zadovoljan
Za mene 9/10
Jesu sise kao na slikama velike il je photoshop? Cini se cura simpaticna ovako na prvu tipkali se kratko nesto...Pozdrav ljudi od trenutne ponude jedino pravo i šta valja je Isis bila je več prije pod Imenom Melina .dosta je sitna Jos sitnije nego na slikama ali ljepša....
Za mene 9/10
Idem u subotu kod nje pa javim iskustvaIma netko neki info? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sonja-oglas-4870695
![]()
Oljja
Hey, ja sam olja žena u najboljim godinama, sada sam u tvome gradu. Imam 40 godine i obožavam da se družim, ljubim i…www.oglasnik.hr
Bio kod nje , bila pod drugim imenom... ostavio sam recenziju , stranicu dve izaIma netko neki info? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sonja-oglas-4870695
![]()
Oljja
Hey, ja sam olja žena u najboljim godinama, sada sam u tvome gradu. Imam 40 godine i obožavam da se družim, ljubim i…www.oglasnik.hr
Bio kod nje , bila pod drugim imenom... Snježana. ostavio sam recenziju , stranicu dve izaIma netko neki info? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sonja-oglas-4870695
![]()
Oljja
Jel mi mozes u poruci poslat gdje se tocno nalazi?Bio kod nje , bila pod drugim imenom... ostavio sam recenziju , stranicu dve iza️
![]()
Bila je na monvidalu kao sto sam napisao , novogradanja na kojoj ne ona velika reklama na krovu "Stanoinvest", tad je bila tamo a gdje je sad ko ce znatJel mi mozes u poruci poslat gdje se tocno nalazi?
Bio sam ja danas. Ženska je prva liga. Nećeš zažalitiJel bio tko kod ove Ane sto je davala ovdje broj???
Iz Poreča
Fiumanac imas broj od te punije?Nije bas bbw al je punija...faca simpa guza ima je al sise kidaju.
Znaci nema problemaBio sam ja danas. Ženska je prva liga. Nećeš zažaliti
koliko trazis?Ja sam i dalje u Porecu, jos koji dan pa idem dalje..
Slike saljem na whats, broj imate napisan.
Porec, centar..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |