Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz drug, mozes li mi pomociNije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
MozeMože par brojeva za Sarajevo?
moze li kontaktBio sam na s njom? Visoka cura silikoni ogromni!
Oral nikad bolji u zivotu nisam imao! Zna nekakvih folova isauga ti dusu! Sad je digla cijenu ja sam bio prosle godine i dao joj 1
moze li kontakt
Hahahaha bas tako.To su ovi retardinjosi sto imaju osjecaje prema kurvicama, mozda ce ih zeniti??
Ih, Ljubljana...tu ima svašta za užiavatiAko neko moze izaci u susret nesto za Bihac, ja mogu barem izaci u susret ako neko bude u Ljubljani / Kranj
Pomozite malo
O da stari mojIh, Ljubljana...tu ima svašta za užiavati![]()
Iskreno i da imam mnogo love, ne biPola sata 220 eura, kakvi simpovi ovoj samo mogu platiti.
Fazon je druze da ova ne kosta ni pola od toga, rekao bih ni cetvrtinu ali radi raznih simpova koji dizu vrijednost svakakvim rugobama i ovakva se precjenjuje.Iskreno i da imam mnogo love, ne bineke stvari se izgleda ne mogu kupiti...to mi postaje jasnije a rekao mi je čovjek na samom početku da ovo nije za mene
![]()
Ma kontam i to ali geralno je ta scena takva većinom pa čak i po svijetu...možda malo bolje upeglana ali tu je to sve...ne možeš kupiti onaj osjećaj da je osvojiš ili da se bar malo namučiš...nema izazova...mislim sad brkam pojmove ali kažem samo...one se prilagođavaju toj vrsti koja ima pare a ne meni koji nemam pareFazon je druze da ova ne kosta ni pola od toga, rekao bih ni cetvrtinu ali radi raznih simpova koji dizu vrijednost svakakvim rugobama i ovakva se precjenjuje.
Koje ova cura,jel ona radi jos?Ima treba u bl sanja_gracanin sve se dog preko instagrama
Da ima djece Koji samo traze br da bi smarali I dopisivali se dok drkaju u pravu si..ima ih more! Al to povjerljiv br I stvaranje povjerenja godinama...pa brate neces je zeniti!!! I ti,I ja,I svi mi smo njima samo simpa I bitni dok lovu izvadimo,boli njih kurac za sve ostalo I kome cemo mi dati br...bar sad je to najjednostavnije,smarac na block I cao...cuj stvaranje povjerenja...hahaha pa vodi je onda kuci hahahhaPa imate oglase i javno su vam brojevi dostupni bar na desetak portala. Idete redom i kome šta odgovara po lokaciji, cijeni, usluzi... Pa zar očekujete da će neko javno iz imenika objaviti povjerljiv broj djevojke koja i ne želi da smaraju klinci. To se povjerenje godinama stvara i samo uz njihov pristanak preporuka prolazi.
Je*iga buraz, zato mi idemo kod njih i sa 20KM, bitna je i lojalnost kupca. Siguran i salan mušterija, pa razmišljaj malo iz njihovog ugla. Niko nikoga ne ženi, već se pravi poseban odnos a nazovi ga lako hoćeš...Da ima djece Koji samo traze br da bi smarali I dopisivali se dok drkaju u pravu si..ima ih more! Al to povjerljiv br I stvaranje povjerenja godinama...pa brate neces je zeniti!!! I ti,I ja,I svi mi smo njima samo simpa I bitni dok lovu izvadimo,boli njih kurac za sve ostalo I kome cemo mi dati br...bar sad je to najjednostavnije,smarac na block I cao...cuj stvaranje povjerenja...hahaha pa vodi je onda kuci hahahha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|