Sisata i guzata
Well-known member
Pa ako vec neznas di je bar znas sta radiNe znam to. Nedostupna je cijeli tjedan![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako vec neznas di je bar znas sta radiNe znam to. Nedostupna je cijeli tjedan![]()
To je onda 3600kn 1h s njomOženit ću je ako treba, al onda ako misli nastavi , a mora povisit cijenu. S tim da ce svaki morat meni platit naknadu od 2000 kn za duševne boli pošto jebe moju ženu![]()
Ne znam jel radi ili je otisla na neko egzotično mjestoPa ako vec neznas di je bar znas sta radi![]()
I ja bi na HajaveNe znam jel radi ili je otisla na neko egzotično mjesto. Karibe, Tajland , Maldive ,Hajave ili tako neko slično mjesto
Tebi je ljubav samo racunicaTo je onda 3600kn 1h s njom. Da povisi duplo cijenu bit će dosta za početak.
Imam onu u crvenoj haljiniAhahaaahh ne ne bi znali![]()
A gle postoji 3 opcije. 1. Nadi bogatu babu. 2. A to je onako malo gay daš nekom da te zguzi i tražiš ga da ti plati i nadaš se da će ti dosta platit. 3. Je dici kredit u banci, ali nisam siguran jel možeš dici tolko para i jel će biti dosta.I ja bi na Hajave
Ti zbilja imaš rješenje za sveA gle postoji 3 opcije. 1. Nadi bogatu babu. 2. A to je onako malo gay daš nekom da te zguzi i tražiš ga da ti plati i nadaš se da će ti dosta platit. 3. Je dici kredit u banci, ali nisam siguran jel možeš dici tolko para i jel će biti dosta.
Onu sto je ima ..... Pa ti je poslao ili tu objavljenuImam onu u crvenoj haljini![]()
Lijepi noktići...živili vi meni![]()
Ma što si ti stavljala. Nije mi nitko slao.Onu sto je ima ..... Pa ti je poslao ili tu objavljenu
Netko me preduhitrio..Imaš fino uređene noktiće I na nogicama isto?
Na standby samNinja jel budes ti vise ubo nesto il' si na standby
Prije bi reko da si u FZNa standby sam
Pa STA nije bilo da se onaj lik neki istovario kod nje valjda puna ko brod otisla onda mj.dana na odmorNe znam jel radi ili je otisla na neko egzotično mjesto. Karibe, Tajland , Maldive ,Hajave ili tako neko slično mjesto
Pa znam ja šta je bilo i znam da su ga napli svi živi na forumuPa STA nije bilo da se onaj lik neki istovario kod nje valjda puna ko brod otisla onda mj.dana na odmor
Imam nekoliko razgolićenih slika od SiGice, prodajem ili mijenjam za slike od VikiImam onu u crvenoj haljini![]()
Ma to je ljubav nije ona laka zena ona te testira da vidi jel si ti muskarac za njuNa standby sam
Je.. PedererPa STA nije bilo da se onaj lik neki istovario kod nje valjda puna ko brod otisla onda mj.dana na odmor
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|